Jel moguće da pol dupeta digne kompletnu državu na noge?

np: BOLESNA BRAĆA – tresi guzu

Svi trube o lijepoj stražnjici mlađahne Glišićke koju je iz promotivnog spota HTZ-a htjela eliminirati gospođa premijerka, pa ću i ja ispustiti glasa. Možda ne iz istog kuta i na isti način kao poražavajuća većina trubača, ali nema veze, to me ni dosad nije pretjerano smetalo.

Za slučaj da ne znate o čemu se radi, evo screenshota:

iz spota kojeg zasad nema na YT u hrvatskoj verziji, nažalost.

Pišem potaknuta eksplozijom reakcija na nepopularan potez premijerke koji na mah izgleda kao da je čekan negdje u prikrajku, iz žbunja. Premijerku nacija baš i ne ljubi i stoga im reakcije na njenu primjedbu, ne naredbu padaju uglavnom na ad hominem razinu – “babetina”, “jel ona vidjela svoje dupe?”, “feministice”, “brkate b.a.be.”… No, nitko ne gleda sam spot, izgleda. Sporni kadar nije ni nastran, ni seksistički, ni vulgaran već samo jeftin, čemu nimalo ne pomaže ni šugavi natpis. Vjerujem kako se mogao izvesti ipak ukusnije, a ne da nas podsjeća na očajnu reklamu Princo CD-a “prži ga mala, prži”. Jadno.

Jedina osoba koja će zbog ovoga prosperirati je Glišićka – da se sama trudila postići ičim ovakvu plebiscitarnu podršku jer je ispala žrtva inkvizitorske premijerke, morala bi se gadno potruditi i pritom vrlo oprezno tancati po granici dobrog ukusa. Ovako je samo sjela i napravila tužan izraz lica jer ju je napao Veliki Sijedi Vuk. Sad ćemo gledati kako će iskoristiti ovih svojih 5 minuta slave, u državi u kojoj je trenutno najgori mogući ishod ispasti konzervativan.