Sitnica #38

Paprika mi je preporučila bloglovin kao enđin koji omogućuje pratitbu dragih mi blogova. Na svoju veliku žalost, pratim ih vrlo malo. U moju obranu, dosadni su i nimalo me ne pozivaju na povratak. Većina kuharskih nije mi napeta jer svaki autor na svaki slani (non-desert) recept stavlja makar 5 recepata na kolače i ostatak smeća. Znanstveni su OK, ali nemam naviku periodično vratiti im se. Filmski mi ne znače baš ništa jer mi tuđe recenzije malo znače; iako ih sama rado pišem ( :mrgreen: ). Pin up blogovi su mi prelijepi ali osim estetike ne nude ništa. Blogovi raznih šminkerirajućih djevojaka i žena, kao i fashion blogovi još mi manje znače. Prazni su i nezanimljivi; jbg.

Stoga, kada me bloglovin oplete ovakvim sugestijama

prijedloziu agoniji perem oči solnom kiselinom i postavljam si pitanje algoritma koji je omogućio baš ove sugestije.

2 Comments
  • Paprika
  • 14/12/2013
  • Reply

  Kako misliš pereš oči kiselinom?!?!
  Ovo izgleda ko moj bloglovin! :'(

  Ne zajebavam se.

  Bloglovin je super.
  Kad sjedim na sjednici ili pod testom, a želim umrijet od dosade, onda otvorim bloglovin. Kozmetički su dosadni jer svi dobivaju iste promocije, a i nije da imaju hrpu novca da kupuju i pišu o svačemu, tak da ih često preskočim. Modne više ne pratim jer ne.
  Međutim, ima i drugih zanimljivih i superkul blogova koje se ovim putevima može otkrit.

  • Daj jedan, bitch :)

   Rado bih nešto pratila, ali ne nalazim zanimljivog. Ovi tvoji izgledaju dosadniji i od Lazićevih juniksaško-komunjarskih developerskih blogova O.o :)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.