SNG

Sjedim na sredini šestice i vozim se prema Črnomercu. Pišem zadnji svartčlanak ove godine dok se u pozadini dere nekakva razmažena derlad, osjeća se miris urina sa beskućnika koji je ušao u Branimirovoj a cijeli kadar ipak uspijeva korigirati troje Nijemaca u poznim godinama koji neobičnim dijalektom komentiraju Star Wars. Neobično je toplo, snijega ni od korova. Vlažno je i maglovito, tiho je i mirno. Gužvi nema, makar ne onoliko koliko sam očekivala. Nastojim prestati primjećivati petarde i vatromete ali mi ne ide. Za mene je ovo sve daleko prebučno. No, nema veze…

Godina je bila luda. PRE luda. Osim što se izuzetno dobro provodim na motoru, kuham do besvijesti (kada stignem :mrgreen: ) i dobijam hrpu knjiga. Ako sljedeća bude makar upola dobra kao ova, ja se nemam što žaliti =). Nakon korištenja Metallice i Rammsteina u svrhe pozdravljanja stare godine i nazdravljanja novoj, sve najbolje želim vam pjesmom koja mi ne da mirovati čim krene prvi takt.

Želim vam sretnu novu, veselu do koske, blesavu, dinamičnu, a po potrebi i melankoličnu i introspektivnu sa dozom stišanosti. Neka je nabrijana, dinamična, borbena i snažna ali i motivirajuća i otkačena.

Laz Ićka =)

4 Comments
 1. Ženo, želim ti (vama) sve najbolje u novoj godini. Od srca.
  Zabavila si me, nasmijala i usmjerila me na neke nove stvari, motivirala na poneki novi megdan u kuhinji. Prošla mi je godina bila popriličan sranjez, trebao mi je ponekad baš takav vritnjak naprvo:))

  • Zahvaljujem ti od srca na čestitki, kao i Mužinho :)

   Megdan FTW, kuhinja je najbolje bojno polje ikad! :D

  • slucajna prolaznica
  • 25/01/2014
  • Reply

  Tvoja stranica me uči kuhati, jesti, uživti u prirodi… Dolazim ovdje jednom tjedno jer ne mogu češće i uvijek me dočeka svašta novoga. Draga moja svartberg, sretna ti nova godina sa zakašnjenjem!!! Nina

  • Hvala, tebi također, Nina.

   Ako te zanima išta, samo pošalji mail, na raspolaganju sam skroz :)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.