Ma tko to samo kaže da u RTL TV-kući nema inteligentnog života?

np: DOWN – man that follows hell

Upalila sam TV jutros s namjerom da vidim koji je danas datum (ttx) i tad sam vidjela nešto što odskače od rutine Princ iz Bel Aira/Dadilja/freakin Puna kuća itd. niza grozomornih repriza reprizinih repriza toliko dosadnih sitcoma. Naime, RTL emitira MALCOLM IN THE MIDDLE, ako se mene pita, jedan od najboljih sitcoma u zadnjih xy godina! Posebno sam se razveselila jer sam prvi put pogledala pilot epizodu, karakterističnu po testiranju Malcolma, ustanovljavanju da ima IQ 165 i odlasku u razred naprednih Krelboyneovih učenika sa sezonskom rezervacijom na bullying, kao i odlasku njegovog najstarijeg brata na vojnu akademiju gdje bi stekao količinu discipline i usvajanja autoriteta potrebne za suživot sa sugrađanima. Ne zaboravimo i Halovo legendarno brijanje kompletne površine kože, alright :)

UGL, u poslijepodnevnim satima, točnije, u pola 5 na RTL-u (zasad) imate 20-ak minuta garantiranog smijeha na račun ludila u vidu munjenog tinejdžera na vojnoj obuci, troje hiperaktivnih klinaca i histeričnih roditelja koji nisu ništa suvisliji od same djece. U jutarnjim satima, mislim oko 9 ide repriza za nadoknađivanje propuštenog gradiva. Svi likovi u seriji su zbilja pomaknuti na jedan ultra-insane način i to ju čini zanimljivom. No, nakon što ju RTL izreprizira cca 48 puta, dojadit će mi i ogaditi se kao i najfiniji kolač :(

EDIT (08.04.2008) – nije prošlo ni 10-15 epizoda a RTL je već promijenio vrijeme emitiranja serije. Momentalno serija kreće u 17:10 a repriza epizode oko 11 ujutro. Baš me zanima koliko dugo će sada ići u ovo vrijeme.