Sitnica #53

Sitnica #53

Da mi je kovani medo za svaki put kada čujem random žensko gdje vrlo jasno i precizno specificira kakvo muško želi, ističući vrlo striktne i beskompromisne kriterije – visok, crn, plećat, nabildan toliko da je izdefiniran ali nije prenaturpijan, elokventan, govori 6 svjetskih jezika, natprosječna primanja, skupa kola, emocionalan toliko da skida zvijezde s neba ali pritom nije cmoljavi bezveznjak, duhovit i zabavan – a pritom je velika većina dotičnih žena troma, apatična, depresivna, zapuštena, nezainteresirana za išta, besposlena i krajnje prazna, ne bih na ovaj kišni dan sjedila na poslu već bih ležala u hladu kakve palme dok mi konobari četveronoške i na leđima nose sladolede.

time

WTF? Kako možeš imati zahtjeve a pritom ne nudiš ništa?

***

edit: u ovaj tren objavljeno je ravno 800 postova + 63 WP stranica na svartbergu. Ostavili ste 1350 komentara (odobrenih, spam filter povremeno prdne u rosu i reklame za patike i naočale naprave holokaust) u 3 godine otkako sam ih stavila u pogon.

2 Comments
  1. Kako to misliš nema ništa za ponuditi??
    Pa njoj su sve frendice na fejsiću rekle ispod SVAKE slike kako je ona divna, krasna, mrnjau, wauuuu, seksi, mwaaa, i ostali proljevi odobravanja.
    Nije li to dosta za upecati čovjeka kakvog nema ni u crtićima?

    • Ne znam. Reci ti meni :)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.